Vinterparkens träningsvecka

21-27 februari

Vecka 8 fyller vi Vinterparken med massor av aktiviteter och träningsinspiration! Tillsammans med föreningar och företag i Östersund peppar vi för träning och hälsa även i vintertider. Kom ner och prova på jympa, dans, tabata, löpning och konståkning. Och det bästa av allt – det kostar inget att vara med! 

Ingen föranmälan krävs till passen, och alla pass är eller utgår ifrån Vinterparken. 

På plats under träningsveckan:

Friskis & Svettis Dans soft – en blandning av olika uttryck och dansstilar. Du behöver inte ha dans eller träningsvana, hitta dans på din nivå. Jympa – träna kondition, styrka och rörlighet samtidigt. Träna på din nivå, dagsform och lust!

Tisdag 11.30 Dans soft 55min
Onsdag 11.30 Jympa 55min

Torsdag 11.30 Jympa 55min

Gym24 Tabata – Intensiv träning som förbättrar styrka och kondition. Men som självklart utförs på din egen nivå. 

Måndag 11.30 Tabata 45min
 
Run Academy Löpträning i grupp, få tekniktips och inspiration till löpning. Alla kan vara med! vare sig du är nybörjare eller erfaren löpare. 

Tisdag 18.00 60min
Torsdag 18.00 60min
Start framför snöborgen i Vinterparken.
 
Östersunds konståkningsförening  Ta chansen att prova konståkning! Lördag och söndag 12-14. På isen framför Bahusparkscenen. Ta med skridskor och hjälm, det finns några skridskor som går att låna. Och det går även att låna hjälm och hyra skridskor, så långt det räcker, i Sjöbutiken. 

För de lite yngre åkarna: Följ med på ett äventyr på is. Åk genom Ariels vattenfall, flyg som mozart och träffa de andra figurerna i Ariels värld. Prova åka köttbulle, göra bubblor, snurra och annat som är kul att kunna. 

För de lite äldre åkarna: Träna skridskoteknink eller prova konståkning. Träna på vändningar, börja saxa, göra piruetter och kanske det allra första hoppet. Det finns mycket spännande och roligt att göra på isen. 

Mer om östersunds Konståkningsförening på: www.ostersundskonstakning.se och vid frågor och funderingar går det bra att maila till info@ostersundskonstakning.se