Se och göra i Vinterparken

I Vinterparken finns aktiviteter med stor variation! I Äventyret hittar ni linbanan och vid Birgers lekland finns både snöborg och islek. Ut på Medvindens skridskois och längdspår är stora som små välkomna, Sjöbutiken hyr ut skridskor till den som inte har.  Nedan kan du läsa mer om vad som finns att se och göra i Vinterparken.

medvinden vinterparken östersund

Medvinden

Långfärdskridskobanan Medvinden sträcker sig från Östersunds hamn till Kungsgårdsviken, en naturskön bana med fjällen i horisonten.

Läs mer »
Birgers lekland - pulkabacke

Birgers Lekland

Ett eldorado för de yngsta! Leklandet är beläget på Storsjöns is och på torra land i Badhusparken med massor av roliga aktiviteter för barn.

Läs mer »

Äventyret

Äventyret – upptäckarglädje för hela familjen. Äventyret är massor av ren och skär upptäckarglädje för hela familjen!

Läs mer »
vintergalleriet i vinterparken östersund

Vintergalleriet

Vintergalleriet bjuder på utställningar i storformat och är en av Vinterparkens mest älskade delar. En storslagen upplevelse!

Läs mer »
Vinterbadet i Vinterparken

Vinterbadet

Vinterbadet består av vedeldade badtunnor i det fria, samt bastu, relaxavdelning och isvak – allt insynsfritt beläget i Östersunds hamn

Läs mer »
Antikvariatet i Vinterparken

Antikvariatet

På Vinterplayan finns miniantikvariatet Solsidan – en läsvagn med böcker och serietidningar. Solsidan är på alla sätt ett miniantikvariat.

Läs mer »

Håll dig uppdaterad - följ Vinterparken i sociala medier!

Håll koll på Vinterparken genom att följa oss på Facebook och Instagram! Där uppdaterar vi kontinuerligt om allt som händer i parken.

Spännande nyheter, kommande evenemang och vackra vyer från parken. Dessutom hittar ni här även aktuella väderförhållanden och isläge på Medvinden.