sportlov

Sportlov vecka 10

7-13 mars

Under sportlovet vecka 10 fyller vi parken med lite extra aktiviteter för hela familjen. Det kommer finnas aktiviteter och tävlingar för stora som små.

Gregorie Marknad: Torsdag – lördag kan man strosa runt i badhusparken/vinterparken och handla lokala delikatesser och fina hantverk. På torsdag kl.12 öppnar marknaden med livemusik och utdelning av årets gregorius, på torsdagen är det kvällsöppet till kl.20 och under kvällen bjuds det på eldshow. På lördagen hälsar vintertroll från Nordcirkus på. För mer information besök www.destinationostersund.se. eller www.visitostersund.se.

Barnens Tipspromenad: Gå tipsrundan från måndag – torsdag. På fredag drar vi vinnare, med priser som citykort och biobiljetter. Hämta och lämna svarsformulär i sjöbutiken i Vinterparken. Kom och tävla!

IF Castor konståkningsförening: Under lördag och söndag är IF Castor i Vinterparken med uppvisning och roliga prova-på aktiviteter. På isen nere på sjön mellan 11-14.

Skid- och skridskokurser: På söndag är sista dagen för skid- och skridskokurser med Tord Wiksten Event i Vinterparken och på Medvinden. Kurserna passar för alla, nybörjare som mer erfaren och kostar 200kr/person. Bokning: maila till info@wiksten.nu, skriv i ämnesraden: sportlov 13/3, och vilken kurs. Mer info finns på vår hemsida under ”säsongen 2022”.

  • 11-11.50 skidkurs, nybörjare
  • 12-12.50 skidkurs, för dig med skidvana
  • 13-13.50 skridskokurs, övningar och lekar

 

Vaccination mot Covid 19: Drop-in vaccination i Vinterbadet nere i Vinterparken, från torsdag till lördag.