Vinterbadet mitt i stan
Upplevelsen är enastående. Tänk dig att efter en stund i bastu sitta i ett ångande badkar med himlavalvet som tak samt Frösön och Storsjön som fond. Och för dem som vågar väntar isvaken i Storsjöns svarta vatten.

Vinterbadet är öppet 15 januari - april 2018. (från mitten av december kommer det vara möjligt att förhandsboka badet via denna hemsida - "Boka online" i högerkolumnen)

OM VINTERBADET

Vinterbadet består av vedeldade badtunnor i det fria, samt bastu, relaxavdelning och isvak – allt insynsfritt beläget i Östersunds hamn.

För sällskap…
Anläggningen kan hyras i upp till tre timmar mellan kl 15 och 22 alla dagar. Vinterbadet är perfekt för högtidsdagar, firmafester och konferenser. Anläggningen kan bokas av grupper upp till 15 personer.
Pris för att hyra hela anläggningen är 3.700:- inkl. moms.

…och allmänheten
Med start tisdag 6 februari tom 10/4 finns också Allmänhetens Bad, varje tisdag mellan kl 16-20  och söndag  mellan kl 14-18. Boka plats här på hemsidan, eller kom obokad från kl. 18 (tis) och kl. 16 (sön).
Om du förbokar kostar det 130 kr per person, obokad (i mån av plats) 100 kr per person.
Om du har frågor kring bokning, maila vinterparken@storsjoyran.se,  ring 070-231 49 19 eller 063-12 00 76.

Dagsaktuellt i Vinterbadet
Av säkerhetsskäl går det just nu inte att använda isvaken i Storsjön. Det är just nu så lågt vattenstånd att den undervattensbur som ligger i vattnet inte är säker.

SONY DSC