Vinterbadet mitt i stan
Upplevelsen är enastående. Tänk dig att efter en stund i bastu sitta i ett ångande badkar med himlavalvet som tak samt Frösön och Storsjön som fond. Och för dem som vågar väntar isvaken i Storsjöns svarta vatten.

Vinterbadet är öppet 15 januari - april 2018. (från mitten av december kommer det vara möjligt att förhandsboka badet via denna hemsida - "Boka online" i högerkolumnen)

OM VINTERBADET

Vinterbadet består av vedeldade badtunnor i det fria, samt bastu, relaxavdelning och isvak – allt insynsfritt beläget i Östersunds hamn.

För sällskap…
Anläggningen kan hyras i upp till tre timmar mellan kl 15 och 22 alla dagar. Vinterbadet är perfekt för högtidsdagar, firmafester och konferenser. Anläggningen kan bokas av grupper upp till 15 personer.
Pris för att hyra hela anläggningen är 3.700:- inkl. moms. Bokning sker här på hemsidan via länken ”boka on-line” i högerkolumnen.

Dagsaktuellt i Vinterbadet
Av säkerhetsskäl går det just nu inte att använda isvaken i Storsjön. Det är just nu så lågt vattenstånd att den undervattensbur som ligger i vattnet inte är säker.

”Allmänhetens Bad”
Det vi kallar ”Allmänhetens Bad”, har nu upphört för säsongen.

SONY DSC