Vecka 1o är det sportlov i Östersund och givetvis innebär det extra mycket roliga aktiviteter i Vinterparken, både för stora och små.

Här är några av de saker som händer i parken under veckan.

Skridskokväll
Kom och åk skridskor till musik! Efter att det mörknat tänder vi upp discobelysning och håller igång grillar och Kiosk’n. Onsdag kl. 18-20.

Träning med Friskis & Svettis
Välkommen på Dans soft med Helena och Kristina från Friskis&Svettis! På Dans soft möter du en skön smältdegel av olika uttryck och dansstilar. Känn rytmen, släpp loss och låt kroppen gå. Du behöver inte ha dans- eller träningsvana. Hitta din dans, på din nivå. Ingen föranmälan behövs. Kl.11.30-12.30.

Tipspromenad
Vinterparkens tipspromenad hänger upp hela veckan och passar både barn och lite äldre. Svarstalonger finns att hämta ut i Sjöbutiken och i vinstpotten finns ett citykort.

Isskulptering
Prova att tälja ditt eget glas ur is. Personal finns på plats och visar hur.

Pimpelhörna
Pimpelspö finns att låna i Sjöbutiken

Trampbilstävling
Tävla om att få bäst tid på tre varv! Personal finns på plats och ta tid tisdag och onsdag 12-14. Citykort finns i vinstpotten till snabbast trampbilsförare.

Fototävling
Fota en fin vinterbild i parken och tagga #vinterparkenfototävling. En vinnare utses i slutet av veckan och belönas med ett citykort.

Gregoriemarknaden
Marknaden är årligen återkommande och en tradition med tusenårig historia, en oförglömlig vinterfest fylld med minnen från svunna tider. Här fyndar du alltifrån goda lokala delikatesser och pälsmössor till hantverk och hushållsprodukter.

Marknaden pågår torsdag t.o.m lördag, här är årets hållpunkter:
Torsdag 9 mars, marknad kl. 12-18 och foodcourt kl. 12-20. Invigning kl. 18 i Badhusparken, med korande av årets Gregorius, musik med Bottleneck John och Brasved och eldshow med Nordcirkus.
Fredag 10 mars, marknad och foodcourt kl. 10-17. Vintertrollen från Nordcirkus besöker marknaden
Lördag 11 mars, marknad och foodcourt kl. 10-16. Rådhuskören med Tove Thofeldt kl. 11-12

Lämna ett svar